Antalya Autoshow İçin Geri Sayım Başladı

antalya autoshow fuarıGeçtiğimiz yıl oldukça renkli geçen ve bu yıl 9. kez düzenlenecek olan Antalya Autoshow Fuarı 15 Eylül Tarihinde kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.


Antalya Autoshow Fuarı‘nın organizatörü her yıl olduğu gibi bu sene de AFT Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Limited Şirketi olacak, AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, iki yılda bir düzenlenen ve birçok yeni modelin sergileneceği Autoshow Fuarı’nı, Türkiye genelinde İstanbul’dan sonra en büyük ve en çok konuşulan fuar haline getirme yolunda olduklarını söyledi.


Hafta içi ve hafta sonu gezilebilecek fuada bu yıl ilk defa “pozitif ayrımcılık” düşüncesiyle kadınlara girişin ücretsiz olacağını kaydeden Aktaş, Peugeot 2008 ve Mercedes-Benz’in S-Serisinin de ilk kez Antalya Autoshow fuarında sergileneceğini söyledi. Aktaş, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla “Emniyet Kemeri Simülatörü”nün de ilk defa bir fuarda sergileneceğini kaydetti.


Aktaş, yaklaşık bir hafta sürecek Antalya Autoshow fuarı 50 binin üzerinde katılımcının ziyaret etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.



Antalya Autoshow İçin Geri Sayım Başladı

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More