GLOBAL OTOMOTİV

1951 Yılından bu yana Katar Otomotiv Sektörün de “sıra dışı hizmet ve yarattığı değer ile bölgesinde ki en güvenilir iş ortakları arasında yer alma” anlayışı ile hizmet veren Mannai Corp. 12 Aralık 2012 tarihi itibari ile Türkiye de Chevrolet Yetkili Satıcılığı ile Acıbadem de hizmet vermeye devam edecektir. Şirket 1951 yılında Katar da Mannai Corp. olarak Oto yedek parça distribütörü olarak faaliyetine başlamış ve Otomotiv ve iş makinaları dağıtım, servis, Bilgi ve iletişim teknolojisi, yazılım & ağ çözümleri, Petrol ve gaz, inşaat sektörlerine Mühendislik Hizmetleri, Ofis sistemleri & mobilya, Ev aletleri ve elektronik, Seyahat ve Tur Hizmetleri, Lojistik ve depolama, Jeoteknik, jeolojik, çevre & malzeme test Hizmetleri, Bakım ve Yönetim Hizmetleri, ticaret ve temsil sektörlerinde de büyümeye devam etmiştir.


Global Otomotiv’in 5 ana faaliyet konusu mevcuttur:


1. Satış

2. Satış sonrası hizmetler (servis, yedek parça, aksesuar satışı )

3. Otomotivle ilgili finansman hizmetleri

4. İkinci el otomobil ticareti

5. Operasyonel kiralama


Toplam 1.800 m2 alan üzerinde faaliyetlerini sürdüren Global Otomotiv A.Ş. Chevrolet markası ile 300 m2 Şatış, 1.500 m2 servis alanı ile hizmet vermektedir.


“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışı ile hizmet veren Global Otomotiv A.Ş. temsil ettiği marka ile satış ve satış sonrası hizmetlerini en yüksek kalitede sunmaktadır.








GLOBAL OTOMOTİV

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More