DOĞUŞ OTOMOTİV

Doğuş Grubu, yaklaşık 180 şirketi ve 35 bine yakın çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Doğuş Grubu, markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.


Doğuş Grubu, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye’yi bütün dünyada temsil etmektedir. Finansta BBVA (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A.), otomotivde Volkswagen AG ve TÜVSÜD, medyada CNBC, MSNBC ve Condé Nast ve turizmde Hyatt International Ltd. ve HMS International Hotel GmbH (Maritim) gibi büyük küresel oyuncularla sağladığı sinerji de bu sürece çok önemli katkılarda bulunmaktadır. Ayrıca Doğuş Grubu, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden farklı iş kollarında büyümektedir.


Global spor, moda ve eğlence şirketi IMG ile Türkiye’de bir ortaklık anlaşması imzalayan Doğuş Grubu ayrıca, Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group ile stratejik ortaklığa adım atmıştır. Grup ayrıca yeme-içme sektöründe İstanbul Doors Grubu ve uluslararası Azumi Grup ile ortaklık anlaşması imzalamıştır. Son olarak, Yunanistan’da Latsis Grubu’na bağlı Lamda Geliştirme ve Kiriacoulis Grubu’na bağlı ülkenin en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. ile, Hırvatistan’da ise Adriatic Croatia International (ACI) ile yaptığı ortaklık anlaşmalarıyla gündeme gelen Grup, marinacılık sektöründeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuştur.


Doğuş Grubu, tüm bu birikim ve işbirliklerinin bir ürünü olarak, dünya çapındaki gelişmelere hızla uyum sağlayarak Türkiye’deki değişimin öncüleri arasında yer almaktadır.



DOĞUŞ OTOMOTİV

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More