Alfa Romeo Giulietta Türkiye'de...

Kompakt sınıfta yer alan 147 modelinin yerini alan Alfa Romeo Giulietta Türkiye yollarına adım attı. 22,500 Euro anahtar teslim fiyatı ile satışa sunulan Alfa Romeo Giuletta 1.4 litrelik 120 ve 170 HP olmak üzere iki adet benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP turbo dizel motor alternatifini de kullanıcılara sunuyor.
Kısa süre önce ön siparişlerini almaya başladıklarını belirten Alfa Romeo Marka Direktörü Arzu Çolakoğlu Alfa Romeo'nun pazar payının yüzde 0,1-02 civarında olduğunu, 2014 yılında ise binek otomobil pazarın 490 bin adet civarında olacağı öngörüsü ile pazar paylarının yüzde 1 civarında olacağını sözlerine ekledi.

Zengin donanımlı Alfa Romeo Giulietta'yı Uma Thurman tanıtıyor

Alfa Romeo Giulietta modelinin uluslararası reklam filmlerinde ve Türkiye ilanlarında ünlü oyuncu Uma Thurman yer alıyor. Kusursuz imajının yanı sıra agresifliği, cesaret, dinamizm ve güzellikle birleştiren Pulp Fiction ve Kill Bill film serisinin başrol oyuncusu Thurman, Alfa Romeo Giulietta'nın 5 farklı karakterini anlatıyor.


William Shakespeare'den alıntı dizelerle süslenen reklam filmi ve ilanlarda Alfa Romeo Giulietta'nın gerçeğe dönüşen bir rüya olduğu vurgulanıyor.

2010 yılında 100. yaşını kutlayan Alfa Romeo'nun bir asırlık tarihsel sürecine yönelik düzenlenecek etkinlikleri taçlandıran Alfa Romeo Giulietta, hem göz alıcı İtalyan tasarımı hem de yürüyen aksam ve yenilikçi motor teknolojileriyle dikkatleri topluyor.

Çok zengin standart donanım özellikleriyle dikkat çeken Alfa Romeo Giulietta, sınıfının gerçek anlamda fiyat/kalite ve fiyat/donanım orantısında şimdiden lider modeli olmasıyla öne çıkıyor.

Progression Plus, Distinctive ve Quadrifoglio Verde donanım seçenekleriyle ülkemizde satışa sunulan Alfa Romeo Giulietta'nın baz donanım seçeneğinde ABS, ASR, Fren Asistanı, Q2 Sistemi, VSC, Alfa Romeo DNA, 6 havayastığı, Start&Stop, çift iklimlendirmeli otomatik klima, 16 inçlik otomatik jantlar, direksiyondan kumandalı radyo CD çalarlı müzik sistemi, ön sis farları, deri direksiyon simidi, el freni ve vites topuzu gibi donanımlar standart olarak yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More