Fisker Karma’ya ilgi büyük...

Elektrikli araç üreticisi Fisker, Türkiyeile birlikte Romanya. Bulgaristan, Yunanistan ve Kıbrıs dağıtıcısı da olan BD Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Osman Boyner, Fisker'in ilk modeli olan Karma’ya tahmin ettiklerinden daha fazla ilgi olduğunu ve siparişlerin çift haneli rakamlara ulaştığını söyledi.

Yılda 15 bin adet üretilmesi planlanan ve tüm dünyadaki müşterilerine mart ayından itibaren teslim edilmeye başlanacak lüks Karma modeli için Fisker’ın 3 bin adede yakın ön sipariş aldığını kaydeden Boyner, kendilerinin de 2011’in ikinci çeyreğinde araçları getirmeye başlayacaklarını bildirdi. Türkiye dahil distribütörü oldukları tüm ülkelerde aracın özelliklerini okuyan kişilerden siparişler almaya başladıklarını belirten Boyner, “Siparişler, internetten okuyanlar ve meraklıları tarafından veriliyor. Distribütörü olduğumuz tüm ülkelerden toplamda çift haneli siparişlere ulaştık” dedi.

Fisker için özellikle Türkiye’de şimdilik büyük bir bayilik açmayı düşünmediklerini kaydeden BD Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Osman F. Boyner, “Amacımız, bunun yerine ileride farklı konseptte bir showroom açmak. Meraklıları zaten otomobille ilgili tüm bilgiyi elde ediyor. Biz de aracı tanıtmak amacıyla farklı aktiviteler yapmak ve test sürüşleri düzenlemek istiyoruz” ifadesini kullandı.





0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More