2012 Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2012 bu defa kendine rakip olarak lüks alman otomobil firmalarını seçti, aslına bakarsanız bizim düşüncemiz de bu kararında hiç de haksız olmadığı yönünde.

2012 Toyota Yaris

Bazı ülkelerde Toyota Vitz ismi ile satışa sunulan Toyota Yaris 2012 modelinin detaylarını paylaştı.

Chevrolet Cruze

Kuralları değiştiren otomobil sloganıyla Otomotiv Sektörü’ne sıkı bir dönüş yapan Chevrolet giderek adından daha da söz ettireceğe benziyor.

Hyundai Genesis 2012

Hyundai tarafından yeni makyajıyla piyasaya çıkmaya hazırlanan 2012 Hyundai Genesis ile ilgili ilk görüntüler ve bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Opel Astra 2011

Yeni Opel Astra, bu kez tam bir tasarım harikası olmuş. Aracı incelediğinizde daha önce Insignia’da karşılaştığımız keskin hatlar ilk göze çarpan detay oluyor.

Peugeot EX1 Concept

Fütüristik stil ve özgün bir tasarıma sahip, yoğun sürüş hissi vermesi temel alınan Peugeot EX1 aracı %100 elektrik ile hareket ediyor. Peugeot EX1 elektrikli karasal araç için Uluslararası Otomobil Federasyonu tarafından onaylanmış.

Ford Fiesta ST 2012

 

Ferrari'den Pilotlarına Abarth 695 Tributo

Geçtiğimiz hafta sonu gelen zaferin ardından Ferrari pilotlarını ödüllendirdi. Fernando Alonso ve Felipe Massa birer adet Abarth 695 sahibi oldular.



Alfa Romeo Giulietta 2012

Alfa Romeo Giulietta 1950'lerde tüm nesilden otomobil tutkunlarının rüyalarını süsleyen bir araçtı; Şimdi Alfa Romeo Tasarım Merkezi'nde, yeni bir Giulietta yaratıldı. O, en zorlu yollarda bile mükemmel çevikliğe sahip bir spor otomobil, aynı zamanda her durumda konforlu ve kullanımı kolay. Giulietta, günlük bir otomobil için spor bir alternatif. Ve Alfa Romeo'dan beklendiği üzere, kaslı bir tasarıma, dinamik kullanım özelliklerine ve muhteşem bir güce sahip. Aynı zamanda daha geniş iç hacim ve bagaj ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile istisnai bir sürüş deneyimi sunuyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More