Audi ödülleri topladı...

Başta Audi A1 ile küçük araba segmentinde olmak üzere 4 dalda ödül alan Audi'de yüzler gülüyor.

Audi R8 Spyder yılın en iyi “convertible”ı, Audi A5 Sportback de “orta segmentte” yılın en iyi otomobili oldu. Audi’nin 5 modeli ikinci, bir modeli de üçüncü sırada yer aldı.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ‘Auto Trophy Ödülleri’nde 29 kategoride 400 model yarıştı. Orta segmentte Audi A5 Sportback, oyların yüzde 22.6’sını alarak birinci oldu. ‘30 bin Euro’nun üstündeki Convertible’ segmentinde de Audi R8 Spyder modeli yüzde 19.6 oyla Auto Trophy 2010 ödülüne layık görüldü. Audi’nin hat-trick’ini A1 modeli yaptı. Audi A1, Altın Direksiyon 2010 ödülünden sonra, Auto Trophy 2010’da da ‘Küçük Otomobil’ segmentinde yüzde 28.7 oy alarak yine birinci oldu.

Daha önceki yıllarda çeşitli segmentlerde 23 kez Auto Trophy ödülü kazanan Audi’ye diğer bir sevindirici haber de, ‘Marka İmajı’ dalında geldi. Image Report kategorisinde 48 marka arasında okuyuculardan kendilerini en iyi gelen markayı seçmeleri istendi. Audi oyların yüzde 38.5’ini alarak üst üste 7’nci yılda da en iyi otomobil markası seçildi.

Audi A3, ‘Kompakt Otomobil’ kategorisinde, Audi A3 Cabriolet ‘30 bin Euro’nun altındaki Convertible’ kategorisinde, Audi RS 5 ‘Spor Otomobil’ kategorisinde, Audi R8 ‘Süperspor’ ve Audi A8 ‘Lüks Otomobil’ kategorisinde ikinci oldu. ‘Büyük Otomobil’ kategorisinde de Audi A7 Sportback üçüncülüğü aldı.

otomobilgazetesi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More