2012 Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2012 bu defa kendine rakip olarak lüks alman otomobil firmalarını seçti, aslına bakarsanız bizim düşüncemiz de bu kararında hiç de haksız olmadığı yönünde.

2012 Toyota Yaris

Bazı ülkelerde Toyota Vitz ismi ile satışa sunulan Toyota Yaris 2012 modelinin detaylarını paylaştı.

Chevrolet Cruze

Kuralları değiştiren otomobil sloganıyla Otomotiv Sektörü’ne sıkı bir dönüş yapan Chevrolet giderek adından daha da söz ettireceğe benziyor.

Hyundai Genesis 2012

Hyundai tarafından yeni makyajıyla piyasaya çıkmaya hazırlanan 2012 Hyundai Genesis ile ilgili ilk görüntüler ve bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Opel Astra 2011

Yeni Opel Astra, bu kez tam bir tasarım harikası olmuş. Aracı incelediğinizde daha önce Insignia’da karşılaştığımız keskin hatlar ilk göze çarpan detay oluyor.

Volkswagen Passat 2012

Volkswagen Passat 2012 bu defa kendine rakip olarak lüks alman otomobil firmalarını seçti, aslına bakarsanız bizim düşüncemiz de bu kararında hiç de haksız olmadığı yönünde. Gerek tasarım gerekse motor anlamında lüks segmentte rahatça yer bulabilecek bir otomobil ortaya çıkmış. 2012 Passat; bahsettiğimiz gibi tasarım ve teknoloji olarak BMW 3-Serisi, Mercedes Benz C-Class yada Audi A4 gibi araçları aratmayacak nitelikte.

Otomobilin ilk fotoğrafları test sürüşü sırasında çekildi, daha önceki modellere bakarsak ayırt edici en büyük değişiklik daha uzun ve geniş bir platformda yer alması ve genişletilmiş tekerlek kemerleri. Tasarım olarak son halinin tahmini imaj çalışmaları da gerçekleştirilmiş.

Daha ayrıntılı bilgi ve yüksek çözünürlükte resimler için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız


Volkswagen Passat 2012

2012 Model Kia Rio

2011 yılı sonunda satışa çıkması planlanan Kia Rio nun ilk fotoğrafları da paylaşıldı, Cenevre fuarında tanıtılan otomobil son yıllarda oldukça geliştirdiği stilinin yine üzerine bir şeyler koymuş gibi görünüyor zira eski modellere göre çok daha şık göründüğünü söyleyebilirim.




Yazının devamı ve 2012 Model Kia Rio resimleri için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.


2012 Honda Civic

2011 Detroit otomobil gösterisinde tanıtacağı 2012 Honda Civic konsepti taslağını yayınladı. Konsept taslakları her zaman güvenilir olmasa da bu resme bakıldığında yeni ön panjur tasarımını ve standart derin Honda farlarını görmek mümkün




Detaylı bilgi ve yüksek çözünürlükte resimler için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz:

2012 Honda civic resimleri ve fiyat bilgisi

Aston Martin One-77

İlk kez Cenevre Motor Show da tanıtılan ve sınırlı sayıda üretilecek olan Aston Martin One-77 nin ilk teslimatı yapıldı. 2011 yılı sonuna kadar 77 adet planlanan üretimi tamamlayıp sahiplerine teslim etmek isteyen Aston Martin bu bağlamda ilk teslimatını gerçekleştirdi.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More